Blog ini membicarakan soal buku, bahasa dan dunia penerbitan secara khusus. Ini sebagai dedikasi kecintaan saya terhadap buku dan ilmu. Semoga bermanfaat untuk semua. Dalam masa yang sama ia juga merangkumi kembara kerjaya dan persoalan kehidupan.

Sesiapa yang takut kepada sesuatu, lazimnya (atau pastinya) akan lari daripadanya. Walhal sesiapa yang takut kepada Allah Taala, pasti bahkan sewajibnya melarikan diri menuju kepada-Nya.

Teman, sekali lagi ingin saya nyatakan. Saya bukan hamba Allah terbaik apabila menulis dan memberi nasihat atau mengajak orang lain berbuat baik. Saya hamba Allah yang sering alpa, kadangkala iman bertahap rendah - turun dan naik. Namun si bijak pandai meninta, "Sekiranya menunggu engkau sempurna baharu mahu berdakwah, maka tiadalah insan yang memberi tazkirah."

Semoga dimengerti, kawan. Terima kasih dan penghargaan besar untuk teman pembaca yang membeli, membaca dan memberi komentar terhadap semua karya saya. Hanya Allah segala.

Insya-Allah, saya menunggu teman, sahabat, kawan, tuan dan cikpuan di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014 (PBAKL 2014), PWTC, 24 April - 4 Mei 2014.

 photo PromosiGISBPBAKL2014-Blog_zps291bf5fb.jpg

0 comments:

top